Foto: sneica
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mäso nakrájame na rezne,osolíme,okoreníme,mletým čierným korením,potrieme kečupom a roztlačeným cesnakom...
-
2
prudko opražíme z oboch stán a odložíme do tepla...
-
3
nakrajáme na tenké plátky šampiňóny
-
4
slaninu na kocky
-
5
šunku na rezance
-
6
klobásu na kolieska
-
7
šampiňóny opržíme na oleji z mäsa,pridáme šunku a slaninu
-
8
vrátime späť mäso,podlejeme,a dusíme domäkka...
-
9
osobitne opečieme na kolieska nakrájanú klobásu...rezne podávame obložené zmesou z húb, šunky a slaniny...pridáme kolieska opečenej klobásy...a samozrejeme zeleninová obloha...príloha,varené alebo pečené zemiaky,či podľa chuti...
[IMG]
[/IMG]
@concord amatéri sme tu temer všetci ... a podľa mňa je experimentovanie v kuchyni vítané a hojne praktizované ... a že-by sme niekoho takými receptami otravovali? ...
a k receptu, dnes som varila a musime aj s manzelom len a len chvalit