Rezne z mäsa a zeleniny

Silvia Kuľhová
šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011
Rezne z mäsa a zeleniny
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
 pár strúčikov
2 ks
100 g
200 g
100 g
100 g (môžeme nahradiť kalerábom alebo rôznou zeleninou)
200 dl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pomleté mäso zmiešame s nastrúhanou alebo nasekanou sparenou zeleninou, 1 vajíčkom a koreninami, vytvarujeme rezne a obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Vyprážame.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
cize co tyzden dal :-), alebo prehlad tyzdna, to robievame asi vsetci....
A čo takto k tomu pristúpiť opačne @dogagador ; a vyslovene si nakúpiť to, čo by sme v tom "prehľade týždňaô chceli mať?