Rezne z mäsa a zeleniny
Silvia Kuľhová
šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011
šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 400 g |
|
| 1 ks |
|
| pár strúčikov |
|
| 2 ks |
|
| 100 g |
|
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| 100 g (môžeme nahradiť kalerábom alebo rôznou zeleninou) |
|
|
|
|
|
|
|
| 200 dl |
|
Postup
-
1
Pomleté mäso zmiešame s nastrúhanou alebo nasekanou sparenou zeleninou, 1 vajíčkom a koreninami, vytvarujeme rezne a obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Vyprážame.








Diskusia k receptu