Rezance s citrónovou omáčkou

sussanna21 - fotkasussanna21, 5. novembra 2013
8
porcií
25 minút
príprava

Suroviny

1 ks
4 - 6 ks
6  PL
2  PL
250  ml
250 ml
400 g
125  ml
2 ks
 plátky
 na ozdobenie




Postup

  1. 1

    CITRON UMYJEME HORUCOU WODOU.KORU OSTUHAME A Z CITRONA VYTLACIME STAVU.SALWIU OPLACHNEME OSUSIME NAKRAJAME DAME ICH NA ROZPALENY OLEJ OPEKAME 3-4 MINUTY NECHAME ODKVAPKAT.DO TOHO OLEJA SI DAME MUKU

  2. 2

    PRIDAME 4 LYZICE CITRONOVEJ STAVY POLOVICU CITRONOVEJ KWORY PODLEJEME MILIEKOM TELENINOWEHO WYWARU 10 MINUT NECHAME POVARIT.REZENCE UVARIME PODLA NAWODU.ROZMIESAME SMOTANU SOM ZLTKOM PRIDAME DO HORUCEJ OMACKY A DOCHUTIME NECHAME PREVRIET.REZANCE SCEDIME ODKWAPKAME SPOLU Z OMACKOU PODAVAME AJ SALWIOV.

Diskusia k receptu

2010
Vacsinou sa tu ozvu na gramatiku (co ja neviem) tak sa ozvem aspon na zvyky na internete, ked pises velkymi pismenami ( capital letters)
to znamena ze kricis :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia