Foto: rein
Mám ju rád od detstva,je to rýchla príprava a hlavne chutné jedlo.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
cibuľu nakrájame na hrubšie
-
2
osmažíme na oleji
-
3
cibuľu odložíme a olej ostáva na panvici.Pečeň si nakrájame na kúsky,aké nám vyhovujú
-
4
pokrájané posypeme hladkou múkou a premiešame,aby bol každý kúsok obalený v múke.
-
5
Vložíme na panvicu a restujeme cca 10 minút ak je málo oleja,trošku pridáme.
-
6
Cibuľu vložíme k pečeni a restujeme ešte cca 7 minút
-
7
Na koniec osolíme,okoreníme a podávame s chlebom a uhorkou.
Diskusia k receptu