Restovaná pečeň

rein - fotkarein, 7. decembra 2011
Restovaná pečeň
Foto: rein

Mám ju rád od detstva,je to rýchla príprava a hlavne chutné jedlo.

3
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks väčšia
500 g
1 dl
1/2 KL
1/2 KL
2 PL




Postup

  1. 1

    cibuľu nakrájame na hrubšie

    Restovaná pečeň - obrázok 1
  2. 2

    osmažíme na oleji

    Restovaná pečeň - obrázok 2
  3. 3

    cibuľu odložíme a olej ostáva na panvici.Pečeň si nakrájame na kúsky,aké nám vyhovujú

    Restovaná pečeň - obrázok 3
  4. 4

    pokrájané posypeme hladkou múkou a premiešame,aby bol každý kúsok obalený v múke.

    Restovaná pečeň - obrázok 4
  5. 5

    Vložíme na panvicu a restujeme cca 10 minút ak je málo oleja,trošku pridáme.

    Restovaná pečeň - obrázok 5
  6. 6

    Cibuľu vložíme k pečeni a restujeme ešte cca 7 minút

    Restovaná pečeň - obrázok 6
  7. 7

    Na koniec osolíme,okoreníme a podávame s chlebom a uhorkou.

    Restovaná pečeň - obrázok 7

Diskusia k receptu

miis
no teda... takto v noci mi robit chutky... este ze nemam pecen v mraznicke, lebo by som asi vstala a urobila si... :-)
3sandra3
jééminu,, aj mne si narobil chute... pekne sa ti vydarila
sneica
aaano vravim aj ja...pecen velmi lubim...:)
rulik
asi pred dvomi týždňami robili v TV pečeň,dostal som chuť, ale v obchode ako na potvoru nebola tak som musel čakať,teraz ju už druhý deň jem len sa mi občas nepodarí,je suchá,kde robím chybu,že by dlho?!
kimlo
Výborná vec! Ja pridávam aj trocha majoránky.
elka
je vyborna ja ju robievam tiez, ale som neskusila muku, je to dobry napad mozno zostane stavnatejsia
kimlo
Robil som cez víkend, je to dobrota...






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia