Je čas redkvičiek, na toto používam veľkú bielu redkvičku ,hovorí sa jej japonská. Toto jedlo poslúži na raňajky, prípadne ako rýchla ľahšia večera.Občas ho Zobraziť celý popisJe čas redkvičiek, na toto používam veľkú bielu redkvičku ,hovorí sa jej japonská. Toto jedlo poslúži na raňajky, prípadne ako rýchla ľahšia večera.Občas ho ozdobím vareným vajíčkom alebo nakladanou kapiou, chutí nám aj s ľadovým šalátom. Vyskúšajte, svoju verziu , fantázii sa medze nekladú.
porcií
príprava
Postup
-
1
Nastrúhame redkvičku a uhorky na hrubšom oku strúhadla ,nakrájame mladú cibuľku aj s vňaťkou a zmiešame spolu s tvarohom ,jogurtom a tatarskou omáčkou.
- 2
Pridáme soľ, korenie a citronovu šťavu ,podľa chuti a dôkladne premiešame.Podávame s pečivom ,alebo chlebíkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Alebo z tvarohu: švrť kila tvarohu, 3 cibule, 3 kyslé uhorky, 1 KL vegety, majonéza, 3 mrkvy, trocha octu, soli. Šťavu z mrvy vytlačiť a vypiť!