Foto: ancicka
Fajné mäkké a vláčne.
24
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 hrnček, 2,5 dl |
|
1 hrnček |
|
1 čl |
|
1 čl |
|
1 čl |
|
1/4 čl |
|
1/4 čl |
|
1/2 hrnček |
|
2 ks |
|
3/4 hrnček |
|
3 PL |
|
2 PL |
|
1,5 hrnčeka |
|
Mrvenička: | |
100 g |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/3 hrnčeka |
|
Postup
-
1
V miske si zmiešame všetky suché suroviny.Pridáme tekuté a vajcia a vymiešame.
-
2
Nakoniec pridáme očistenú a na drobno nakrájanú rebarboru.Zľahka premiešame.
-
3
Pripravíme si mrveničku.
-
4
Do mafinových košíčkov lyžicou kladieme cesto asi do 3/4.Na vrch dáme mrveničku.Upečieme vo vyhriatej rúre.
Vdaka za recept @ancicka . Ja robievam z rebarbory takyto paj : varecha.pravda.sk/recepty/kolac-z-rebarbory-rhubarb-pie/7...