Toto ražniči som jedla prvýkrát asi pred 20-mi rokmi, varila ho jedna naša známa, ked sme boli u nej na dome. Odvtedy ho sem Zobraziť celý popisToto ražniči som jedla prvýkrát asi pred 20-mi rokmi, varila ho jedna naša známa, ked sme boli u nej na dome. Odvtedy ho sem tam aj ja pripravím.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pripravila som si suroviny.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Potom som si nakrájala mäso, klobásu, slaninu, papriku. Pripravila som si špajle. Mäso som nasolila a okorenila grilovacím korením.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Potom som na špajle napichovala striedavo všetky nakrájané suroviny.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Do kastróla som dala olej, na ňom som opiekla jednotlivé kúsky ražniči.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Potom,keď je mäso polomäkké, tak vhodíme do kastróla pokrájané zemiaky, podlejeme trochou vody a prikryté ďalej dusíme. Prisolíme, pridáme červenú mletú papriku a dodusíme do mäkka.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Keď sú aj zemiaky udusené, tak možeme servírovať.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


je to v podstate svojim zložením ako živánska... určite vyskúšam....
sérus stefanm, vidzim že znaš: dva dzivky, dva špilky a dva vajca. Aľe Tvoj recept tyš bars dobry. Takoj urobim i jeden i druhy.