Foto: dorisa
Toto ražniči som jedla prvýkrát asi pred 20-mi rokmi, varila ho jedna naša známa, ked sme boli u nej na dome. Odvtedy ho sem Zobraziť celý popisToto ražniči som jedla prvýkrát asi pred 20-mi rokmi, varila ho jedna naša známa, ked sme boli u nej na dome. Odvtedy ho sem tam aj ja pripravím.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravila som si suroviny.
-
2
Potom som si nakrájala mäso, klobásu, slaninu, papriku. Pripravila som si špajle. Mäso som nasolila a okorenila grilovacím korením.
-
3
Potom som na špajle napichovala striedavo všetky nakrájané suroviny.
-
4
Do kastróla som dala olej, na ňom som opiekla jednotlivé kúsky ražniči.
-
5
Potom,keď je mäso polomäkké, tak vhodíme do kastróla pokrájané zemiaky, podlejeme trochou vody a prikryté ďalej dusíme. Prisolíme, pridáme červenú mletú papriku a dodusíme do mäkka.
-
6
Keď sú aj zemiaky udusené, tak možeme servírovať.
je to v podstate svojim zložením ako živánska... určite vyskúšam....
sérus stefanm, vidzim že znaš: dva dzivky, dva špilky a dva vajca. Aľe Tvoj recept tyš bars dobry. Takoj urobim i jeden i druhy.