Trochu na zdravie a pre jarnu ocistu
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska.
- 2
Do misky dáme umyté púpavové lístky (srdiečka) a na kolieska nakrájané uvarené zemiaky. Dávame si pozor, aby zemiaky neboli príliš horúce.
- 3
Polejeme 1 PL vody a pridáme rovnaké množstvo aceto balsamico (miesto neho môžeme použiť aj jablkový ocot).
- 4
Posolíme, okoreníme podľa chuti a polejeme 3 polievkovými lyžicami panenského olivového oleja.
- 5
Posypeme posekanou pažítkou alebo bazalkou. Celé to zmiešame. A dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Maximálne užívať 1 mesiac.......