Foto: methi
Postup
-
1
V hrnci zohrejeme ghi. Pridame rimsku rascu a chvilocku poprazime, kym troska nezmeni farbu a uvolni vonu. Pridame nadrobno nakrajany cesnak a cibulkovu cast jarnych cibuliek, ktoru sme nakrajali nadrobno. Na miernom ohni poprazime asi 2 minuty.
-
2
Potom pridame ryzu, ktoru sme si pred tym namocili na 30 minut, preplachli vodou a scedili. Premiesame. Zalejeme vodou, osolime, pridame garam masala a privedieme do varu.
-
3
Ohen zmiernime, hrniec zakryjeme a ryzu varime 10 minut. Po 10 minutach je uz ryza makka. Hrniec odstavime z ohna, pridame stavu z citrona a jarnu cibulku - zelenu cast a premiesame. Hrniec zakryjeme a pulao nechame 10 minut odlezat.
-
4
Mozeme podavat s vyprazenymi papadmi.
- 5
Zdroj inspiracie: http://www.sanjeevkapoor.com/spring-onion-pulao.aspx
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 5
Diskusia k receptu