Veľmi jednoduchá pudingová torta.
16
porcií
porcií
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Suroviny: | |
| 3 ks |
|
| 100 g |
|
| 100 g |
|
| 50 ml |
|
| 50 ml |
|
| 1 ks |
|
| 1 ČL |
|
| Puding: | |
| 500 ml |
|
| 1 bal. |
|
| 3 PL |
|
| Krém: | |
| 175 ml |
|
| 175 ml |
|
| 150 g |
|
Postup
-
1
Uvaríme si puding podľa návodu. Necháme ho vychladnúť.
-
2
Tortovú formu priemeru 27 cm si vymastíme masťou a vysypeme múkou. Vyšľaháme si bielka. V druhej miske si vyšľaháme vajcia s cukrom. Pridáme vodu, olej, vanilínový cukor, PDP a múku. Nakoniec jemne vmiešame bielka. Následne pomocou lyžice nanesieme puding na cesto.
-
3
Pečieme na 175 - 180 °C - 35 - 40 minút.
-
4
Korpus necháme vychladnúť. V jednej miske si vyšľaháme rastlinnú šľahačku. V druhej si vyšľaháme práškový cukor s kyslou smotanou. Nakoniec jemne vmiešame šľahačku do zmesi smotany a cukru. Posypeme buď nastrúhanou čokoládou alebo grankom.









varecha.pravda.sk/recepty/rychly-kolacik-ku-kavicke-fotor...
@dogagador , odpoviem ti ja, ak to nevadí - na tom, akú šľahačku si dáš nezáleží, akú chceš :), je to jedno....asi.