Pšeno s hubami

cenculka30 - fotkacenculka30, 24. januára 2013

Zdroj: časopis

Suroviny

100 g
2-3 ks
1 dcl
2 dcl




Postup

  1. 1

    Sušene huby namočíme do horúcej vody aspoň na 3 hodiny. Pšeno najprv sparíme, zalejeme 2dcl vody a uvaríme. Namočené huby dáme variť do mäkka.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kocky, orestujeme na oleji, pridáme uvarené huby (nakrájané na malé kúsky), pár minút orestujeme a cele to pridáme k uvarenému pšenu. Premiešame okoreníme osolíme podla chuti.

Diskusia k receptu

lenkac
skvelé a jednoduché, ja to robievam aj s kuskusom a bulgurom.. a niekedy použijem a krúpy
rajnica
1* za jednoduchosť aj za dostupnosť a cenu surovín.
alena45
ja sa tiež pridám, pšeno som síce robila len raz, ale toto si robievam s pohánkou. Také jednoduché jedlá možno obmieňať na toľké spôsoby !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia