Pšenično - sójové plátky v jablkovo - cibuľkovej omáčke fotorecept
Jablká a jarná cibuľka spolu v zvláštnej kombinácii chutia výborne.
Postup
- 
                                                    1
                                                    Pripravíme si suroviny. Ja som robila z dvojnásobnej dávky, ale bolo to zbytočné. Omačky by stačila aj polovica.   
- 
                                                    2
                                                    V hrnci si rozohrejeme maslo a pridáme na krúžky nakrájanú cibuľku.   
- 
                                                    3
                                                    Po chvíľke pridáme do hrnca prelisovaný cesnak a ošúpané, nakrájané jablká. Osmažíme.   
- 
                                                    4
                                                    Cibuľku a jablká zalejeme vínom, necháme prevrieť. Prilejeme vývar, hrniec prikryjeme a podusíme cca 5 minút.   
- 
                                                    5
                                                    Hrniec odstavíme zo sporáka a omáčku rozmixujeme dohladka. Primiešame kyslú smotanu, znovu prehrejeme na miernom ohni. Dochutíme soľou a korením.   
- 
                                                    6
                                                    Na oleji si z oboch strán osmažíme plátky Goody foody.   
- 
                                                    7
                                                    Pripravené plátky prelejeme omáčkou, ozdobíme krúžkami jarnej cibuľky a jablkom. Podávame napríklad s cestovinami.   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


Diskusia k receptu