Prekladaný gazdovský gratin fotorecept
Foto: imaginarium
Takto to u nás vyzerá, keď navrhnem niečo bezmäsité... pripomína mi to situáciu, keď moja babka povedala, že biele jelítka môže jesť, lebo tie Zobraziť celý popisTakto to u nás vyzerá, keď navrhnem niečo bezmäsité... pripomína mi to situáciu, keď moja babka povedala, že biele jelítka môže jesť, lebo tie sú predsa diétne :D
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Očistené zemiaky si nakrájame na tenučké plátky. Takisto aj klobásky, cibuľu a tvrdý syr.
-
2
Suroviny vrstvíme nastojato do vymasteného pekáča.
-
3
Pripravíme si zálievku. Zmiešame obe smotany, horčicu, vajíčka, soľ a rascu. Všetko pekne zalejeme a posypeme čerstvo pomletým čiernym korením.
-
4
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C aspoň 60 minút alebo podľa potreby aj viac. Kým zemiaky nie sú mäkké a vrch pekne zapečený.
To som veľmi rada, že chutilo :-)
To je super nápad. Ja sa priznám, že by som medvedí cesnak rada ochutnatnala, lebo ešte nikdy som ho nejedla.