Pražené čínske rezance

fi0na - fotkafi0na, 8. decembra 2013
Pražené čínske rezance
Foto: fi0na

Tieto rezance zvládne každý :) kľudne aj na vegetariánsky spôsob

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 vrecko
 (alebo iné mäsko)
 (nemusia byť)
 (nemusí byť)
 (nemusia byť)
 (nemusia byť)




Postup

  1. 1

    kuracie mäsko (bravčové, hovädzie alebo krabie tyčinky), cibuľku, pór, kapustu, huby, výhonky a mrkvu si nakrájame na rezančeky)

  2. 2

    Do vriacej vody dáme variť čínske rezance (podľa návodu, ale al dente, pretože na panvici potom dôjdu). Medzitým si na na panvici s olejom opražíme cibuľku s mäskom. Keď sa zatiahne, pridáme mrkvu, huby a výhonky.

  3. 3

    Keď je mrkva mäkšia pridáme čínsku kapustu, klíčky a na plátky nakrájaný cesnak. Po chvíli pridáme do panvice precedené rezance, sójovú omáčku, pórik a poprípade ustricovú omáčku a chilli, ak chcete štipľavé nemáte srirachu. Všetko na panvici premiešame a podávame. Samozrejme sa snažíme dosiahnuť príchuťami svoju chuť. :)

Diskusia k receptu

fi0na
isto si postrehol, že na konci sa pridávajú na panvicu retard :) samozrejme, že sa predtým musia uvariť :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia