Pražené čínske rezance

Autor receptu: fi0na

Tieto rezance zvládne každý :) kľudne aj na vegetariánsky spôsob

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. kuracie mäsko (bravčové, hovädzie alebo krabie tyčinky), cibuľku, pór, kapustu, huby, výhonky a mrkvu si nakrájame na rezančeky)
  2. Do vriacej vody dáme variť čínske rezance (podľa návodu, ale al dente, pretože na panvici potom dôjdu). Medzitým si na na panvici s olejom opražíme cibuľku s mäskom. Keď sa zatiahne, pridáme mrkvu, huby a výhonky.
  3. Keď je mrkva mäkšia pridáme čínsku kapustu, klíčky a na plátky nakrájaný cesnak. Po chvíli pridáme do panvice precedené rezance, sójovú omáčku, pórik a poprípade ustricovú omáčku a chilli, ak chcete štipľavé nemáte srirachu. Všetko na panvici premiešame a podávame. Samozrejme sa snažíme dosiahnuť príchuťami svoju chuť. :)