Polievka zo zajaca

redakcia - fotkaredakcia, 8. septembra 2009 18:48
Ďalšie recepty »
4
porcie
10 min
príprava
40 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Umytý zajačí predok vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme trošku octu alebo citrónovej šťavy, očistenú, umytú zeleninu, bobkový list a celé čierne korenie. Varíme, až kým je mäso a zelenina mäkká.

  2. 2

    Z masla a múky upražíme svetlú zápražku, zalejeme precedenou polievkou a povaríme. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. Polievku podávame s opraženou žemľou.

  3. 3

    Do porcií polievky môžeme pridať aj mäso a zeleninu.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist