Polievka z jarabíc

redakcia - fotkaredakcia, 2. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
100 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
250 g
100 g
100 g
30 g
1,2 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené a umyté jarabice vložíme do osolenej vody, okoreníme a uvaríme do polomäkka. Jarabice vyberieme, vykostíme, mäso nakrájame na malé kúsky, kosti vložíme naspäť do polievky a varíme ďalších 45 – 50 minút.

  2. 2

    Očistenú mrkvu a zemiaky nakrájame na malé kúsky, kapustu na tenké rezance a opražíme na masti. Zalejeme precedeným vývarom, pridáme nakrájané mäso a všetko dovaríme domäkka.

  3. 3

    Ochutíme nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: