Polievka z jarabíc

redakcia - fotkaRedakcia, 2. októbra 2009 16:03
Ďalšie recepty »
4
porcie
20 min
príprava
100 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené a umyté jarabice vložíme do osolenej vody, okoreníme a uvaríme do polomäkka. Jarabice vyberieme, vykostíme, mäso nakrájame na malé kúsky, kosti vložíme naspäť do polievky a varíme ďalších 45 – 50 minút.

  2. 2

    Očistenú mrkvu a zemiaky nakrájame na malé kúsky, kapustu na tenké rezance a opražíme na masti. Zalejeme precedeným vývarom, pridáme nakrájané mäso a všetko dovaríme domäkka.

  3. 3

    Ochutíme nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist