4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
100 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a umyté jarabice vložíme do osolenej vody, okoreníme a uvaríme do polomäkka. Jarabice vyberieme, vykostíme, mäso nakrájame na malé kúsky, kosti vložíme naspäť do polievky a varíme ďalších 45 – 50 minút.
- 2
Očistenú mrkvu a zemiaky nakrájame na malé kúsky, kapustu na tenké rezance a opražíme na masti. Zalejeme precedeným vývarom, pridáme nakrájané mäso a všetko dovaríme domäkka.
- 3
Ochutíme nakrájanou petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu