Postup
-
1
Najprv si urobíme cibuľový základ s hríbmi. Na bravčovej masti opečieme cibuľku a na záver pridáme hríby a krátko osmažíme.
- 2
Ako základ môžeme použiť hlivy alebo šampiňóny a na doplnenie hríby.
- 3
Všetko zalejeme kapustovou šťavou zmiešanou s vodou, pomer závisí od kyslosti kapustnice. Necháme krátko povrieť asi 4 minúty.
- 4
Polievku zahustíme 33 % smotanou a múkou, necháme prevrieť a naposledy pridáme pretlačený cesnak.
- 5
Na panvici posmažíme cibuľu na slaninke a pridáme na malé kocky pokrájané údené mäso, najlepšie kolienko, a pridáme do uvarenej naporciovanej polievky na záver.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je to sýte a chutné jedlo.