Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkou

Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

250 g (uvarená, vákuovo balená)
150 g
2 ks
100 g čerstvý
50 g
100 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Uvarenú vákuovo balenú červenú repu rozmixujeme na hladkú zmes, pridáme trocha vody, soľ a korenie.

  2. 2

    Zmes prepasírujeme cez sitko, pridáme vajcia a pohánkovú múku – vypracujeme palacinkové cesto. Na panvici s trochou oleja pripravíme palacinky.

  3. 3

    Cottage cheesse a syr philadelphia vyšľaháme do peny, pridáme čerstvý špenát, soľ a korenie – touto zmesou naplníme palacinky.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist