Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkou
Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarenú vákuovo balenú červenú repu rozmixujeme na hladkú zmes, pridáme trocha vody, soľ a korenie.
- 2
Zmes prepasírujeme cez sitko, pridáme vajcia a pohánkovú múku – vypracujeme palacinkové cesto. Na panvici s trochou oleja pripravíme palacinky.
- 3
Cottage cheesse a syr philadelphia vyšľaháme do peny, pridáme čerstvý špenát, soľ a korenie – touto zmesou naplníme palacinky.
Tiež cviklové palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu