Plnené cviklové palacinky
Plnené cviklové palacinky

Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkou

Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama **** v Trenčianskych Tepliciach, 8. januára 2019
Pohánkové cviklové palacinky so syrovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

250 g (uvarená, vákuovo balená)
150 g
2 ks
100 g čerstvý
50 g
100 g




Postup

  1. 1

    Uvarenú vákuovo balenú červenú repu rozmixujeme na hladkú zmes, pridáme trocha vody, soľ a korenie.

  2. 2

    Zmes prepasírujeme cez sitko, pridáme vajcia a pohánkovú múku – vypracujeme palacinkové cesto. Na panvici s trochou oleja pripravíme palacinky.

  3. 3

    Cottage cheesse a syr philadelphia vyšľaháme do peny, pridáme čerstvý špenát, soľ a korenie – touto zmesou naplníme palacinky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia