Cviklové palacinky so syrovou plnkou
Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 31. decembra 2018
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 31. decembra 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
Palacinky: | |
200 ml |
|
200 ml |
|
3 ks |
|
120 g |
|
|
|
Plnka: | |
200 g |
|
200 g |
|
20 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zo surovín pripravíme palacinkové cesto, z ktorého upečieme palacinky.
- 2
Na plnku vymiešame mascarpone s kozím syrom, pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
- 3
Palacinky naplníme syrovou plnkou. Po stuhnutí pokrájame na približne dvojcentimetrové roládky.
Tiež palacinky:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
- 2
Diskusia k receptu