Pohánková kaša
Pohánková kaša

Pohánková kaša s orieškami a hrozienkami

Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 6. júna 2019
Pohánková kaša s orieškami a hrozienkami
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 šálka
1 šálka
1 hrsť
1 hrsť
2 ks




Postup

  1. 1

    Pohánku namočíme na noc do vody, do rána napučí. Prebytočnú vodu zlejeme.

  2. 2

    K pohánke pridáme mleté a celé orechy, hrozienka a nastrúhané jablká. Poriadne premiešame a dochutíme medom.

Diskusia k receptu

jozka2
Vyborny recept.Ja ich zalievam vriacou vodou a necham tiez prikryte stat su zachovane vsetke vitaminy hlavne rutin




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia