Plnený pstruh na zemiakovej mriežke fotorecept
Andrej Hurajt
executive chef spoločnosti TRINITY Hotels, 26. decembra 2013
executive chef spoločnosti TRINITY Hotels, 26. decembra 2013

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
200 ml |
|
20 g |
|
100 g |
|
2 ks |
|
100 ml |
|
80 g |
|
500 g |
|
100 g |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pstruhy umyjeme, osušíme a vykostíme. Vykostené ryby osolíme a naplníme ich bazalkou, sušenými paradajkami a pokvapkáme citrónovou šťavou.- 2
Klasicky obalíme a pomaly vyprážame v horúcom oleji.- 3
Fialové zemiaky očistíme a uvaríme domäkka. Scedíme, pridáme maslo, smotanu a korenie podľa chuti.
- 2
Diskusia k receptu