Plnený pstruh na zemiakovej mriežke fotorecept

Andrej Hurajt
executive chef spoločnosti TRINITY Hotels, 26. decembra 2013
Plnený pstruh na zemiakovej mriežke (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
200 ml
20 g
100 g
2 ks
100 ml
80 g
500 g
100 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1



    Pstruhy umyjeme, osušíme a vykostíme. Vykostené ryby osolíme a naplníme ich bazalkou, sušenými paradajkami a pokvapkáme citrónovou šťavou.

  2. 2



    Klasicky obalíme a pomaly vyprážame v horúcom oleji.

  3. 3



    Fialové zemiaky očistíme a uvaríme domäkka. Scedíme, pridáme maslo, smotanu a korenie podľa chuti.

Diskusia k receptu

kukulienka71
Fantázia!Pstuha mám veľmi rada,vyprážaného a ešte k tomu plneného som ešte nejedla.A fialové zemiaky tobôž!Odkiaľ sú?