Plnené pstruhy na zbojnícky spôsob

kucharticko - fotkakucharticko, 19. novembra 2010

Suroviny

4 ks
80 g
Plnka:
100 g
200 g
150 g (udusené alebo sterelizované)
150 g




Postup

  1. 1

    Očistené pstruhy zvonka i z vnútra osolíme a okoreníme mletým čierným korením, naplníme pripravenou plnkou, uzavrieme ihlicou alebo zošijeme potrieme olejom a zabalíme do alobalu.

  2. 2

    Pripravené porcie upečieme v rúre alebo v pahrebe.

  3. 3

    Plnka: umytú slaninu a vyčistenú papriku pokrajáme, zmiešame s posekánymy hubami a posekanou cibuľov, osolíme a ochutíme mletým čiernym korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia