Plnené pstruhy na zbojnícky spôsob

kucharticko - fotkakucharticko, 19. novembra 2010

Suroviny

4 ks
80 g
Plnka:
100 g
200 g
150 g (udusené alebo sterelizované)
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené pstruhy zvonka i z vnútra osolíme a okoreníme mletým čierným korením, naplníme pripravenou plnkou, uzavrieme ihlicou alebo zošijeme potrieme olejom a zabalíme do alobalu.

  2. 2

    Pripravené porcie upečieme v rúre alebo v pahrebe.

  3. 3

    Plnka: umytú slaninu a vyčistenú papriku pokrajáme, zmiešame s posekánymy hubami a posekanou cibuľov, osolíme a ochutíme mletým čiernym korením.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: