Plnené cuketové rolky fotorecept
Lukáš Kováčik
šé̀fkuchár penziónu Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 14. augusta 2014
šé̀fkuchár penziónu Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 14. augusta 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu nakrájame na tenké plátky, ugrilujeme dozlatista a vložíme do marinády z olivového oleja a balzamika, dochutenej bylinkami, soľou a korením.- 2
Smotanový syr vymiešame s kozím syrom a plnku zarolujeme do cuketových plátkov.- 3
Podávame na studeno. Vhodné ako predjedlo alebo chuťovka.- 4
Vareškov tip: Rovnakým spôsobom môžeme pripraviť aj baklažánové rolky. Plátky baklažánu však pred grilovaním osolíme, aby pustili vodu, a potom ich osušíme papierovým obrúskom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu