Plnená roláda

coldbery - fotkacoldbery, 18. mája 2010

Je to vynikajúca roláda tak k obedu ako aj za studena na misu...:-))

25 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1  kg
2,5 dcl
20 dkg
15 dkg
3/4  téglika

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Deň pred celkovou prípravou mäso pomelieme,pridáme doň 2,5 dcl mlieka,soľ,korenie, (podľa chuti )a dobre premiešame.Uložíme do chladničky.

  2. 2

    Na druhý deň rozotrieme na mikroténovu foliu na hrúbku 1 až 1,5 cm.Nato poukladáme šunkovu salámu (môže byť aj iné ) a na salámu dáme plátkovy sýr.Zrolujeme a preložíme na vymattený pekáč. Polovicou smotana potrieme vrch rolády a pečieme cca 1 hod. Počas pečenia ešte raz potrieme zvyškom smotany a podlievame vodou ( vriacou ).

  3. 3

    Podávame teple so zemiakmi a zeleninovou oblohou a za studena urobíme perfektnú obloženú misu. Prajem dobrú chuť..:-))

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: