Plnená roláda

coldbery - fotkacoldbery, 18. mája 2010

Je to vynikajúca roláda tak k obedu ako aj za studena na misu...:-))

25 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1  kg
2,5 dcl
20 dkg
15 dkg
3/4  téglika

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Deň pred celkovou prípravou mäso pomelieme,pridáme doň 2,5 dcl mlieka,soľ,korenie, (podľa chuti )a dobre premiešame.Uložíme do chladničky.

  2. 2

    Na druhý deň rozotrieme na mikroténovu foliu na hrúbku 1 až 1,5 cm.Nato poukladáme šunkovu salámu (môže byť aj iné ) a na salámu dáme plátkovy sýr.Zrolujeme a preložíme na vymattený pekáč. Polovicou smotana potrieme vrch rolády a pečieme cca 1 hod. Počas pečenia ešte raz potrieme zvyškom smotany a podlievame vodou ( vriacou ).

  3. 3

    Podávame teple so zemiakmi a zeleninovou oblohou a za studena urobíme perfektnú obloženú misu. Prajem dobrú chuť..:-))

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu

veronka8
no super nápad.............vďaka za inšpiráciu............
alzbetka2
určite vyskúšam, ja by som dala ešte do stredu sterilizovanú kápiu na ozdobu. dík za recept.
coldbery
určite dobrý nápad....vylepšiť si podľa svojich chuti sa vždy dá :-))
zdezda
:-))) vylepšený recept na "sekanú", fajn, ukladám
coldbery
som rada,že si ten recept ukladáš..daj si chutnať ..:-)))
tatranka
Mäsové rolády všetkého druhu robím veľmi rada.Tak ako uvádzaš aj na studeno aj teplé,majú uplatnenie v kuchyni.Skúsim tvoju.
bambitka
Po pridani do KK som ju hned robila a veeelmi nam chutila a dnes ju robim znova:)))))