Plnená roláda

Autor receptu: coldbery

Je to vynikajúca roláda tak k obedu ako aj za studena na misu...:-))

25 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Postup

  1. Deň pred celkovou prípravou mäso pomelieme,pridáme doň 2,5 dcl mlieka,soľ,korenie, (podľa chuti )a dobre premiešame.Uložíme do chladničky.
  2. Na druhý deň rozotrieme na mikroténovu foliu na hrúbku 1 až 1,5 cm.Nato poukladáme šunkovu salámu (môže byť aj iné ) a na salámu dáme plátkovy sýr.Zrolujeme a preložíme na vymattený pekáč. Polovicou smotana potrieme vrch rolády a pečieme cca 1 hod. Počas pečenia ešte raz potrieme zvyškom smotany a podlievame vodou ( vriacou ).
  3. Podávame teple so zemiakmi a zeleninovou oblohou a za studena urobíme perfektnú obloženú misu. Prajem dobrú chuť..:-))