Plnená roláda
Autor receptu: coldbery
Je to vynikajúca roláda tak k obedu ako aj za studena na misu...:-))
25 minút príprava |
60 minút na 180 °C |
Postup
- Deň pred celkovou prípravou mäso pomelieme,pridáme doň 2,5 dcl mlieka,soľ,korenie, (podľa chuti )a dobre premiešame.Uložíme do chladničky.
- Na druhý deň rozotrieme na mikroténovu foliu na hrúbku 1 až 1,5 cm.Nato poukladáme šunkovu salámu (môže byť aj iné ) a na salámu dáme plátkovy sýr.Zrolujeme a preložíme na vymattený pekáč. Polovicou smotana potrieme vrch rolády a pečieme cca 1 hod. Počas pečenia ešte raz potrieme zvyškom smotany a podlievame vodou ( vriacou ).
- Podávame teple so zemiakmi a zeleninovou oblohou a za studena urobíme perfektnú obloženú misu. Prajem dobrú chuť..:-))