Plnená paprika cukinou a tekvičkou hokkaido na zimu /fotorecept/
Foto: izabella929
Ešte mi zostala na záhrade paprika, tak som ju naplnila vynikajúcim cukinovo-hokkaidovým šalátom.
príprava
na 70 °C
Postup
-
1
najprv som si nazbierala po záhrade všetko, čo budem potrebovať..
-
2
zdalo sa mi to moc málo, tak som ešte dozbierala..
-
3
všetko som poriadne umyla a postrúhala..
-
4
Všetko je postrúhané a dobre som to premiešala a nechala som , aby sa chute zoznámili navzájom..
-
5
umyla a očistila som si papriku...ešte raz som ju premyla, aby sa vyplavili semená..
-
6
umytú som postavila do vedra dole hlavou, aby prebytočná voda vytiekla..
-
7
Potom som papriku naplnila zmesou čalamády...nič som nesolila, pretože nálev bude osolený..
-
8
začala som plniť do pohárov..
-
9
zaliala nálevom: na 4 litre vody som dala 1 l octu,350g. cukru a 100g, soli..ak máte radšej sladšie, treba pridať cukor..poháre som zavíčkovala a môže sa sterilizovať..na 70 st. som sterilizovala 20 min..
-
10
tak čo poviete, nie je to krásne? ak to vyskúšate, ochutnáte prajem vám dobrú chuť..
Diskusia k receptu