Plnená paprika cukinou a tekvičkou hokkaido na zimu /fotorecept/
Autor receptu: izabella929
Ešte mi zostala na záhrade paprika, tak som ju naplnila vynikajúcim cukinovo-hokkaidovým
šalátom.
300 minút príprava |
20 minút na 70 °C |
Postup
- najprv som si nazbierala po záhrade všetko, čo budem potrebovať..
- zdalo sa mi to moc málo, tak som ešte dozbierala..
- všetko som poriadne umyla a postrúhala..
- Všetko je postrúhané a dobre som to premiešala a nechala som , aby sa chute zoznámili navzájom..
- umyla a očistila som si papriku...ešte raz som ju premyla, aby sa vyplavili semená..
- umytú som postavila do vedra dole hlavou, aby prebytočná voda vytiekla..
- Potom som papriku naplnila zmesou čalamády...nič som nesolila, pretože nálev bude osolený..
- začala som plniť do pohárov..
- zaliala nálevom: na 4 litre vody som dala 1 l octu,350g. cukru a 100g, soli..ak máte radšej sladšie, treba pridať cukor..poháre som zavíčkovala a môže sa sterilizovať..na 70 st. som sterilizovala 20 min..
- tak čo poviete, nie je to krásne? ak to vyskúšate, ochutnáte prajem vám dobrú chuť..