Plnená paprika cukinou a tekvičkou hokkaido na zimu /fotorecept/

Autor receptu: izabella929

Ešte mi zostala na záhrade paprika, tak som ju naplnila vynikajúcim cukinovo-hokkaidovým šalátom.

300 minút
príprava
20 minút
na 70 °C

Postup

  1. najprv som si nazbierala po záhrade všetko, čo budem potrebovať..
  2. zdalo sa mi to moc málo, tak som ešte dozbierala..
  3. všetko som poriadne umyla a postrúhala..
  4. Všetko je postrúhané a dobre som to premiešala a nechala som , aby sa chute zoznámili navzájom..
  5. umyla a očistila som si papriku...ešte raz som ju premyla, aby sa vyplavili semená..
  6. umytú som postavila do vedra dole hlavou, aby prebytočná voda vytiekla..
  7. Potom som papriku naplnila zmesou čalamády...nič som nesolila, pretože nálev bude osolený..
  8. začala som plniť do pohárov..
  9. zaliala nálevom: na 4 litre vody som dala 1 l octu,350g. cukru a 100g, soli..ak máte radšej sladšie, treba pridať cukor..poháre som zavíčkovala a môže sa sterilizovať..na 70 st. som sterilizovala 20 min..
  10. tak čo poviete, nie je to krásne? ak to vyskúšate, ochutnáte prajem vám dobrú chuť..