Rýchly,jednoduchý a chutný vegetariánsky recept.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vodu,bujón a vegetu uvaríme,do mierne vychladnutého vývaru namočíme ovs.vločky a necháme napuchnúť.
- 2
Pridáme 3 vajcia,koreniny podľa chuti a strúhanku,aby bola masa polotuhá.
- 3
Na rozpálenú panvicu vytretú olejom formujeme lyžicou menšie placky a z oboch strán ich upečieme do chrumkava.
- 4
Podávame so zemiakovou kašou a rôznymi šalátmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Podávame so šalátom, ešte lepšie s kyslou kapiústou.