ťažko sem napísať názov ,je to niečo ako zemiakové placky , ale pridal Zobraziť celý popisťažko sem napísať názov ,je to niečo ako zemiakové placky , ale pridal som tam aj iné suroviny , dokonca som chcel pridať zeler ale musím šetriť a trochu som sa stým aj pohral
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 kg |
|
| 5 - 6 |
|
| 300 - 400 g |
|
| nemusí byť |
|
| 1/2 bal. |
|
| 120-180 g (4 - 6 lopárikov) |
|
| podľa potreby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8 - 10 strúčikov |
|
| 2 ks |
|
|
|
Postup
-
1
suroviny
-
2
na jemnom struhadle som postrúhal zemiaky a mrkvu ,žampiňony som postrúhal na hrubom
-
3
pridal som trochu staršieho domáceho chleba namočeného v mlieku , fukol som tam 2 vajíčka
-
4
pridáme klasické koreniny - drcenú rascu , čierné mleté korenie ,majoránku a osolíme
-
5
prisypal som aj ovsené vločky
-
6
prilial som trochu mlieka
-
7
prisypal som hladkej múky a vymiešal cesto
-
8
prvé ,, vzorky,, na ochutnávku ... treba dosoliť a pridať čierného korenia
-
9
a obed je hotový ...k týmto plackám mam rád mlieko
-
10
...na večeru som sa stým trochu pohral DOBRÚ CHUŤ









Diskusia k receptu