Pistáciovo-malinový cheesecake s čokoládou
Foto: bakingtherapy
Lahodný pistáciový cheesecake v spojení s malinami a čokoládou.
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
Korpus: | |
250 g |
|
100 g |
|
Plnka: | |
250 g |
|
250 ml |
|
50 g |
|
podľa potreby |
|
Malinová poleva: | |
250 g |
|
40 g |
|
1 PL |
|
Čokoládová poleva: | |
70 g |
|
70 ml |
|
Postup
-
1
Sušienky rozdrvíme a spojíme s roztopeným maslom. Utľapkáme na dno formy a dáme stuhnúť do chladničky.
- 2
Mascarpone vyšľaháme so smotanou na šľahanie, pridáme pistáciový krém a cukor podľa potreby. Nanesieme na korpus.
- 3
Maliny uvaríme s cukrom, pridáme Zlatý klas a miešame do zhustnutia. Necháme vychladiť a nanesieme na krém.
- 4
Mlieko zohrejeme a pridáme nalámanú čokoládu. Necháme rozpustiť a vychladiť. Potom nanesieme na malinovú polevu. Dozdobíme malinami.
Tiež nepečený cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu