Postup
-
1
Z múky, vajca, soli a trocha vody pripravíme rezancové cesto, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske, pokrájame na širšie pásy a potom na štvorce.
- 2
Na rozohriatom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pomleté uvarené mäso a opražíme.
- 3
Necháme vychladnúť a na každý štvorec cesta dáme kopcovitú kl mäsovej plnky. Cesto preložíme a pritláčame tak, aby plnka nevytekala.
- 4
tak, aby plnka nevytekala. Uvaríme vo väčšom množstve osolenej vody a scedíme. Pomastíme a podľa chuti polejeme kyslou smotanou alebo posypeme zvyškom pomletého mäsa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu