Pikantné krídelká s čedarovým dipom
			   Ivan Štefula
šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018
		   
		   šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018

Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Kuracie krídelká obalíme v zmesi soli, korenia, čili omáčky a oleja a pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C asi 35 minút.
- 2
 Medzitým nastrúhame syr a dáme ho spolu so smotanou pri nízkej teplote roztopiť v omáčniku. Podávame s hranolčekmi z očisteného zeleru, mrkvy a neošúpanej uhorky.
Tiež kuracie krídelká:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Odpoveď od pána šéfkuchára: Pikantné krídelká podávame vo Formule s inými omáčkami - s pikantnou, tzatziky a jogurtovou.