Pečené kuracie krídelká
Pečené kuracie krídelká

Pikantné krídelká s čedarovým dipom

Ivan Štefula
šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018
Pikantné krídelká s čedarovým dipom
Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
500 g
100 g
200 g
200 g (odroda Sedano)
200 g
200 g
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie krídelká obalíme v zmesi soli, korenia, čili omáčky a oleja a pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C asi 35 minút.

  2. 2

    Medzitým nastrúhame syr a dáme ho spolu so smotanou pri nízkej teplote roztopiť v omáčniku. Podávame s hranolčekmi z očisteného zeleru, mrkvy a neošúpanej uhorky.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: