Pikantné krídelká s čedarovým dipom
Ivan Štefula
šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018
šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018
Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie krídelká obalíme v zmesi soli, korenia, čili omáčky a oleja a pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C asi 35 minút.
- 2
Medzitým nastrúhame syr a dáme ho spolu so smotanou pri nízkej teplote roztopiť v omáčniku. Podávame s hranolčekmi z očisteného zeleru, mrkvy a neošúpanej uhorky.
Tiež kuracie krídelká:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Odpoveď od pána šéfkuchára: Pikantné krídelká podávame vo Formule s inými omáčkami - s pikantnou, tzatziky a jogurtovou.