Pikantné krídelká s čedarovým dipom

Ivan Štefula
šéfkuchár penziónu Formula v Trenčíne, 9. júla 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Pikantné krídelká s čedarovým dipomFoto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
35 min
tepelná úprava

Suroviny

NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie krídelká obalíme v zmesi soli, korenia, čili omáčky a oleja a pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C asi 35 minút.

  2. 2

    Medzitým nastrúhame syr a dáme ho spolu so smotanou pri nízkej teplote roztopiť v omáčniku. Podávame s hranolčekmi z očisteného zeleru, mrkvy a neošúpanej uhorky.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist