Pikantná krkovička

Autor receptu: oco

Ak máte chuť na primerane pálivé.

4
porcie
15 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Postup

  1. Korenie potlčieme a zmiešame s olejom.Rezne umyjeme,osušíme,cez fóliu naklepeme .Rezne osolíme,okoreníme a opaprikujeme a odložíme na hodinu do chladničky.
  2. Rezne obalíme v hladkej múke a zoboch strán opečieme v rozpálenom oleji.Vyberieme do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a papriku.Krátko podusíme a premiestníme do zapekacej misy,pridáme olúpané nakrájané paradajky.Na zeleninu dáme opečené rezne.
  3. Zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre 20 minút potom odkryjeme,posypeme a dáme späť aby sa mäso upieklo do mäkka.Podávame so zemiakovými plackami šalátom z čínskej kapusty,mrkvy a chrenu:Dobrú chuť