Pikantná krkovička
Autor receptu: oco
Ak máte chuť na primerane pálivé.
4 porcie |
15 minút príprava |
40 minút na 180 °C |
Postup
- Korenie potlčieme a zmiešame s olejom.Rezne umyjeme,osušíme,cez fóliu naklepeme .Rezne osolíme,okoreníme a opaprikujeme a odložíme na hodinu do chladničky.
- Rezne obalíme v hladkej múke a zoboch strán opečieme v rozpálenom oleji.Vyberieme do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a papriku.Krátko podusíme a premiestníme do zapekacej misy,pridáme olúpané nakrájané paradajky.Na zeleninu dáme opečené rezne.
- Zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre 20 minút potom odkryjeme,posypeme a dáme späť aby sa mäso upieklo do mäkka.Podávame so zemiakovými plackami šalátom z čínskej kapusty,mrkvy a chrenu:Dobrú chuť