Perlička na zeleninovej ryži
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
16 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji orestujeme cesnak, pridáme nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mäso z perličky, nakrájané na kocky, osolíme, okoreníme a opečieme v rozpálenom oleji.
- 2
Pridáme do základu, primiešame ryžu a podlejeme vývarom. Varíme asi 15 minút.
- 3
Medzitým ugrilujeme zvyšnú zeleninu, ktorú zamiešame spolu s bylinkami do ryže tesne pred podávaním. Navrch položíme kúsky osolenej a okorenenej perličky.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu