5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Rozpálime olivový olej a na ňom orestujeme na menšie kocky pokrájané kuracie mäso. Osolíme a okoreníme.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Pridáme nahrubo nakrájaný špenát a keď sa nám scvrkne a pustí vodu tak podľa chuti prelisovaného cesnaku.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Potom všetko zalejeme smotanou a necháme zredukovať. Ak je omáčka ešte veľmi riedka, tak zahustíme trochou nastrúhaného syra.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Nakoniec do omáčky pridáme penne, premiešame, cca 1-2 minúty spolu povaríme a podávame.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu