zatvoriť
VYTLAČIŤ
Penne so špenátom a kuracím mäsom
Autor receptu:
thedrunkchef
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava
Suroviny
kuracie prsia
špenát listový
smotana na varenie
olej olivový
soľ
korenie čierne mleté
cesnak
strúhaný
syr tvrdý
alebo iné cestoviny
cestovina Penne
Postup
Rozpálime olivový olej a na ňom orestujeme na menšie kocky pokrájané kuracie mäso. Osolíme a okoreníme.
Pridáme nahrubo nakrájaný špenát a keď sa nám scvrkne a pustí vodu tak podľa chuti prelisovaného cesnaku.
Potom všetko zalejeme smotanou a necháme zredukovať. Ak je omáčka ešte veľmi riedka, tak zahustíme trochou nastrúhaného syra.
Nakoniec do omáčky pridáme penne, premiešame, cca 1-2 minúty spolu povaríme a podávame.