Foto: jenni
Asi môj najobľúbenejší obed. Je veľmi rýchly, chutný a zdravý. Pripravujem ho aj s baklažánom, super je s cuketou ale aj s marinovaným tofu.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Šampiňóny očistíme a nakrájame. Papriku umyjeme a nakrájame. Zeleninu vložíme do zapekacej misy alebo na plech, prelejeme olejom, prelisujeme strúčiky cesnaku, osolíme, pridáme chilli podľa chuti a provensálske bylinky.
- 2
Všetko spolu premiešame dôkladne rukami, nech sa všetky suroviny premiešajú. Dáme piecť na 20 minút pri 200 stupňoch. A rýchly a chutný obed či večera sú hotové. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu