Foto: sisok
Pečené bravčové sa robí snáď všade. Ja vám dnes chcem predstaviť ľahký, ale chutný recept.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Príprava tohto receptu je veľmi jednoduchá. Na mäsku urobíme dostatočne hlboké zárezy po šírke, tak ako vidieť na obrázku.
- 2
Do každého zárezu vložime plátok syra a šunky, alebo slaniny, podľa chuti a výšky cholesterolu. Kus mäsa posolíme, pokoreníme a hlavne nezabudneme zviazať potravinárskou niťou.
- 3
Mäso vložíme do predohriatej rúry na 180°C a pečieme asi 40minút. Pokiaľ máte kuchynskú sondu, skúška správnosti či je mäso upečené - ak sonda pichnutá do stredu mäsa ukazuje 65°C, mäsko je upečené. Mäsko vyberieme, odstránime špagátik, nakrájame na plátky a ja som podávala s čerstvým mrkvovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@erikao - kraja sa to na pasiky cize po sirke :)