Paštrnákové brownies s čokoládovým mousse
Foto: blissofplants
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1 ks |
|
60 g |
|
250 ml |
|
75 g |
|
6 PL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
hrsť (na ozdobu) |
|
Čokoládový mousse: | |
1 |
|
3 PL |
|
6 PL |
|
120 ml (z konzervy) |
|
1 ČL |
|
Postup
-
1
Paštrnák očistíme, nakrájame a uvaríme domäkka. Rozmixujeme ho s ostatnými ingredienciami (okrem malín) v mixéri do hladka.
- 2
Zmes nalejeme do pripravenej vymastenej formy (ja som použila formu na banánový chlebík) a pečieme zhruba 30 minút.
- 3
Ak sa rozhodneme urobiť mousse, všetky suroviny zmixujeme v mixéri do hladka a keď upečené brownies trochu vychladnú, použijeme mousse a maliny na ozdobu.
Tiež brownies:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem krásne ❣?❤