Foto: myshull
pre tých, čo majú radi "chute mora a morských príšeriek" :)
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr si uvaríme cestoviny, do vody pridáme polievkovú lyžicu oleja. Medzitým si na panvici zohrejeme olej, pridáme cherry rajčinky, mušle olivy (nakrájané, alebo v celku. Ja som dávala celé.). Pridáme paradajkový pretlak a zmiešame. Krabie tyčinky dáme na 10 minút do horúcej vody, nakrájame ich a pridáme do zmesy na panvici. Podľa chuti dosolíme, okoreníme (ja som použila trochu mletého chili, ale naozaj iba trochu, aby nám neprebilo chuť ostatných surovín). premiešame a necháme podusiť. Množstvo surovín si dáva každý podľa chuti, niekomu bude chutiť viac olív, niekomu viac mušlí, je to rôzne.
Čo je to "morskou čerňou" a taktiež kombinácia surimi a slávky je taká ........
Napriek tomu to môže byť chutné jedlo, bez surimi samozrejme
Hádam by sa dalo aj miernejšie vyjadriť... Je pravda, že to vábne na tanieri nevyzerá, no to prirovnanie od teba sa k akémukoľvek jedlu nehodí.