Foto: zuzlik0402
hustejšia varianta
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu očistíme a dáme variť do vody s klinčekmi a novým korením. Keď zmäkne, urobíme si zápražku z oleja a hladkej múky, zalejeme ju trochou cibuľovej vody, dobre rozmiešame a pridáme do zvyšku. Pridáme paradajkový pretlak, ochutíme lyžičkou soli a lyžičkou cukru a troškou octu.
- 2
Zvlášť zavarené drobné cestoviny pridávame až na tanieri. Alebo môžeme využiť napr. zvyšnú uvarenú tarhoňu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu