Paprikáškrumple

izabella929 - fotkaizabella929, 8. decembra 2011

Veľmi rýchle jedlo, ktoré s kúskom chlebíka zasýti. Robievam ho vtedy, keď mám málo času a žiada sa nám niečo varené.

25 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
50 g
štipka
štipka
1/2 kávovej lyžičky
1 ks
1 lyžica




Postup

  1. 1

    Zemiaky si očistím a pokrájam na kolieska.Klobásku tiež pokrájam na kolieska.Na oleji si spením cibuľku a hneď na cibuľku dám pokrájanú klobásku a spolu popražím chvíľku.Potom pridám zemiaky, soľ, rascu, korenie a červenú papriku pomiešam a podlejem vodou tak, aby boli zemaky zakryté.Varím len do vtedy,kým nie sú zemiaky uvarené.Hotový krumplipaprikáš je hustejšie jedlo.Na tanieri ho posypem pokrájaným petržlenom.Podávam ho s chlebíkom.

Diskusia k receptu

hubata
Sa máte ..... takýto krumpliguláš keďurobíš!
eva53
už som aj celkom zabudla na tento bandurkový paprikáš, zvyknem doňho dať fľaštičku domáceho leča . Naši veľmi nemusia,ale mne si narobila chúťky. Pekné foto, ružičky síce nevidno,ale kamarátim sa s nimi z iných receptov.Pozdrav ich .
izabella929
eva53...máš moje sympatie.-) aj mne sa táto farba páči a ruže sú môj život, moje všetko na svete.-))
irenaw
moje obľúbené jedlo, u nás ho voláme krumpliguláš :)
izabella929
irenaw...no, každý si to volá podľa seba a kraja v ktorom žije.-) nemám námietky...mám vás rada.-))
sneica
tak ci onak asi bude chutit takze kk...:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia