Pečená panenka s klobásovou plnkou
Miroslav Vanko
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 27. novembra 2011
šéfkuchár hotela Grand v Trenčíne, 27. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do umytej a osušenej bravčovej panenky urobíme kapsu, ktorú naplníme klobásovým mäsom. Plníme tak, že mäso tlačíme do otvoru a panenkou hýbeme na jednu a druhú stranu, aby sa klobásového mäsa zmestilo čo najväčšie množstvo.
- 2
Jemne osolíme a okoreníme, podlejeme vodou a domäkka upečieme.
- 3
Podávame s chlebom, rôzne upravenými zemiakmi, zeleninovým šalátom alebo kyslou uhorkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu