Palacinky s flambovaným ovocím
Vladimír Ďurta
kuchár hotela Bystrá pri Brezne, 29. júla 2012
kuchár hotela Bystrá pri Brezne, 29. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
porcií
Postup
-
1
Z mlieka, vajec, múky, cukru a soli pripravíme cesto, dobre ho zamiešame a na vymastenej panvici upečieme palacinky.
- 2
Potom na panvici rozpustíme med, pridáme ovocie, zalejeme rumom, zapálime a naservírujeme na palacinky (v liehovine musí byť dosť alkoholu, inak nebude horieť).
- 3
Dozdobíme šľahačkou a mätou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu