Palacinkové tajomstvo
Marián Kupec
manažér pre gastro hotela Carmin v Pezinku, 20. decembra 2011
manažér pre gastro hotela Carmin v Pezinku, 20. decembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šalát umyjeme a potrháme na kúsky. Z citrónovej šťavy, medu a štipky soli vymiešame dresing, ktorým premiešame listový šalát a pokvapkáme olivovým olejom, omarinované (premiešané s dresingom) kladieme na tanier.
- 2
Z múky, vajec a mlieka urobíme cesto na palacinky, pridáme doň karí korenie a na oleji pečieme palacinky.
- 3
Medzitým na druhej panvici speníme pór a cesnak, jemne osolíme. Pridáme cuketu, cherry paradajky. Pred dokončením pridáme na kúsky nalámaný syr feta, aby sa rozpustil. Plnkou naplníme palacinku a pevne zarolujeme, aby sa neotvárala. Šikmým rezom prekrojíme a cez seba kladieme na ochutený listový šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu