Palacinkové tajomstvo

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Šalát umyjeme a potrháme na kúsky. Z citrónovej šťavy, medu a štipky soli vymiešame dresing, ktorým premiešame listový šalát a pokvapkáme olivovým olejom, omarinované (premiešané s dresingom) kladieme na tanier.
  2. Z múky, vajec a mlieka urobíme cesto na palacinky, pridáme doň karí korenie a na oleji pečieme palacinky.
  3. Medzitým na druhej panvici speníme pór a cesnak, jemne osolíme. Pridáme cuketu, cherry paradajky. Pred dokončením pridáme na kúsky nalámaný syr feta, aby sa rozpustil. Plnkou naplníme palacinku a pevne zarolujeme, aby sa neotvárala. Šikmým rezom prekrojíme a cez seba kladieme na ochutený listový šalát.