Paella Valencia

steak - bez fotkySteak, 3. apríla 2013 19:45
Ďalšie recepty »
25 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Papriky nakrájame na väčšie kocky, cibuľu nadrobno a cesnak na plátky. Na panvici (wok) orestujeme na olivovom oleji krevety a papriku. Po orestovaní všetko vylejeme do inej nádoby. Tpto zmes budeme potrebovať na konci.

  2. 2

    Do panvice pridáme ešte trocha oleja a vhodíme kuracie stehná nakrájané na kocky. Osolíme ich okoreníme, pridáme cesnak, cibuľu a dobre spolu dozlatova restujeme. Pridáme prepláchnutú ryžu, paradajky, premiešame a zalejeme bujónom. Privedieme k varu, osolíme a okoreníme. Priebežne miešame a varíme cca 10 minút.

  3. 3

    Do zmesi ryže vložíme krevety s paprikami, kroášok a slávky. Všetko zamiešame a rpikryjeme pokrievkou alebo alobalom. Ešte 10 minút na slabom ohni dusíme.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist