Foto: bananalover
Ovsená kaša je skvelá ako na raňajky, tak aj na desiatu, olovrant či ľahšiu večeru. Jej výhodou je, že sa dá urobiť na veľké Zobraziť celý popisOvsená kaša je skvelá ako na raňajky, tak aj na desiatu, olovrant či ľahšiu večeru. Jej výhodou je, že sa dá urobiť na veľké množstvo spôsobov. Toto je ten môj :)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnčeka nasypte vločky a zalejte ich mliekom a vodou. Nechajte odstáť približne 10-15 minút.
- 2
Keď sú vločky nasiaknuté tekutinou, môžete ich začať variť. Popri varení kašu neustále miešajte. Ak sa vám zdá príliš hustá, pokojne pridajte vodu alebo mlieko.
- 3
Keď sú vločky uvarené, pridajte med (alebo iné sladidlo podľa chuti). Ak máte radi kakao, pridajte aj to.
- 4
Do kaše teraz pridajte ovocie podľa chuti. Ja mám najradšej banán a bobuľové ovocie. Skvelo sa však hodia aj jahody, mango alebo čerstvé figy. Ak chcete kašu ozvláštniť, pridajte arašidové maslo, čokoládu alebo nejaké semienka.
- 5
Kaša je hotová! :)
Tiež ovsená kaša:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu