Kaša z ovsených vločiek s kokosom a banánom
mesačník Varecha, dnes o 06:00

Foto: Kulinární studio MAFRA
Večer nachystáte a ráno si užívate tú úžasne lahodnú chuť.
porcie
príprava
Postup
-
1
Ľanové semienka rozdrvíme a v mise zmiešame s jemne mletými ovsenými vločkami, kokosom a hrozienkami. Rozdrvenie ľanových semienok zvyšuje ich stráviteľnosť a telo lepšie vstrebáva omega–3 mastné kyseliny.
- 2
Zmes zalejeme vlažnou vodou. Dochutíme medom a semienkami vyškrabanými z vanilkového struku a dôkladne premiešame.
- 3
Misku zakryjeme potravinovou fóliou a kašu necháme napučať minimálne 8 hodín.
- 4
Kašu rozdelíme do misiek, pridáme olúpaný banán nakrájaný na kúsky, kokosové mlieko a ozdobíme praženými kokosovými lupienkami. Najlepší je zrelý, mierne sladký banán, ktorý dodá prírodnú sladkosť a vlákninu.
Tiež ovsená kaša:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu